VBA wil duidelijkheid ondernemers over Floriade

REGIO  |  12 april 2016 Door Jeroen Oosterheert, Dichtbijredacteur

1 / 1

ALMERE – De Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) wil van haar leden en ondernemers in de regio weten of zij nog vertrouwen hebben in de Floriade. De VBA houdt daarvoor een enquête.

,,We gaan aan onze leden, maar ook aan alle andere bedrijfskringen in de provincie vragen of zij hun leden willen oproepen om de vragenlijst in te vullen. Ik heb namelijk het idee dat we allemaal wel willen, de Floriade echt als kans zien en ook ideeën hebben, maar dat er vervolgens naar elkaar wordt gekeken en op elkaar wordt gewacht en dat is volgens mij niet de bedoeling”, legt VBA-voorzitter Hans Marsé het doel van de enquête uit. ,,Ik loop nu drie jaar mee en we hebben veel gesprekken gevoerd, maar ik zie geen beweging.”

Uit de resultaten wil Marsé conclusies trekken en daar wil hij eigenlijk nog niet op vooruit lopen. ,,Dan geef ik misschien richting en dat wil ik niet, maar ik hoop dat de uitslag gaat betekenen dat we ons echt druk kunnen gaan maken. Ik weet het echter niet, want ik hoor hele wisselende geluiden onder de ondernemers.”

De enquête is terug te vinden en in te vullen via: www.vba-almere.nl/enquete. De vragenlijst kan tot en met 27 arpil worden ingevuld.